یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
سرهنگ نیک نفس

حوزه‌های علمیه و مبلغین نقش زیادی در خنثی سازی جنگ نرم و هجمه های فرهنگی دشمن در فضای مجازی دارند و می‌توانند با برقراری ارتباط با نسل جوان و آشنا کردن آنان با معارف دین، دشمنان را ناکام بگذارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سرهنگ نیک‌نفس، معاون تشخیص و پیشگیری رییس پلیس فتای ناجا، امروز در همایش "تربیت اسلامی، فضای مجازی، چالش ها و راهکارها"، در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران، به تبیین اهمیت فضای مجازی و نقش روحانیون و مدیران آموزش و پرورش در فرهنگ‌سازی حضور در فضای مجازی پرداخت.

وی با اشاره به هجمه های دشمنان علیه نظام اسلامی، گفت: امروز دشمنان اسلام و انقلاب جنگ گسترده سایبری علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته اند که در سه حوزه جنگ نرم، جاسوسی رایانه‌ای و تهاجم سایبری خلاصه می‌شود.

معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا ادامه داد: در رابطه با جنگ نرم که همواره مقام معظم رهبری بر روی آن تاکید داشته‌اند، حوزه‌های علمیه و مبلغین نقش زیادی در خنثی سازی این توطئه دارند و می‌توانند با برقراری ارتباط با نسل جوان و آشنا کردن آنان با معارف دین، دشمنان را ناکام بگذارند.

نیک نفس خاطرنشان کرد: امروز در فضای سایبری و اینترنت محتواهای مبتذل و مستهجن و غیراخلاقی زیادی وجود دارد که برای نسل جوان و دانش‌آموزان که در معرض خطر هستند، تهدید بزرگی به حساب می‌آید و باید با فرهنگ‌سازی و آشنا کردن آنان با معارف دینی، آنها  را تا حد زیادی در مقابل این تهاجمات بیمه کرد.

وی یادآور شد: تولید محتواهای الحادی بصورت سازمان یافته توسط معاندین خارج از کشور و ترغیب به آشوب و اغتشاش که نمونه آن در سال 88 و از طریق فیسبوک دنبال می‌شد،  از دیگر اقدامات دشمن در فضای مجازی است.

معاون تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: آگاهی و دانش کافی در زمینه ایمنی و اهمیت سایبری شرط صیانت از خویشتن و دیگران در فضای مجازی است و روحانیون که کارشناسان دین هستند و همواره با مردم در ارتباط می‌باشند،  می‌توانند در این حوزه به خوبی فرهنگ‌سازی کنند.

وی با انتقاد از وجود شکاف و فاصله بین نسلی، ابراز داشت: متاسفانه امروز از لحاظ دانش و آگاهی سایبری شکاف زیادی بین نسل‌ها وجود دارد و در این رابطه، نظارت والدین بر فرزندان در فضای مجازی مثل فضای حقیقی و جامعه، بسیاری از مشکلات را کم می‌کند و نوعی پیشگیری محسوب می شود.

نیک نفس در پایان با اشاره به این که در رابطه با بحث پیشگیری دو بحث کیفری و غیرکیفری وجود دارد، گفت: در رابطه با پیشگیری غیرکیفری و اجتماعی، نقش آموزش پرورش و حوزه‌های علمیه بسیار تاثیرگذار است و این دو نهاد می توانند با آگاهی کافی و ایجاد دانش در مخاطبان خود جلوی بسیاری از خطرات را بگیرند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha